3rd International Conference on Entrepreneurship, Innovation and Leadership (ICEIL' 2020)

Theme: Harnessing Innovation, Technology, Entrepreneurship and Sustainability

17 – 19, December 2020 || Virtual Platform

Track #8: START UP EXPO 2020

URL for Inaugural Function: 17th Dec'20 (10.00 am - 11.45 am): https://amityuni.live/82744143461

URL for Valedictory Function: 19th *Dec'20* (2.00 pm – 4.00 pm): https://amityuni.live/81729300368

URL for Sessions by Founders of Start-UPs and Stand-Ups:

https://amityuni.live/ef4fa

https://amityuni.live/2bb66

Day: 1 - Thursday, 17th December 2020 (12:00pm – 5:00pm)

URL for Sessions 8.1, 8.2 & 8.3 by Founders of Start-UPs and Stand-Ups: 17th Dec'20 (12.00 pm - 5.00 pm): https://amityuni.live/ef4fa

Time	Duration	Speakers	Details
12:00pm- 12:03pm	3 mins	Prof. (Dr.) Anupam Narula Start-up Expo Chair Dy. Director (Alumni Relations)	Welcome Address and Introduction
12:04 pm- 12:09 pm	5 mins.	Conference Chair: Prof. (Dr.) Balvinder Shukla Vice Chancellor, AUUP	Special Address
Session 8.1: Health Care, Hygiene, Sanitation, Nutrition, Sports & Mental Health etc.			
12:00 pm – 12:05 pm	5 mins	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
12:06 pm – 12:16 pm	10 mins	Mr. Vikas Gupta, Director	Caladium Products Pvt. Ltd.

12:17pm- 12:27pm	10 mins	Ms. Akanksha Chandele, Director & Founder	I am Well Being
12:28 pm- 12:38 pm	10 mins	Mr. Sargun Bedi, Counselling Psychologist	Lucid Mind
12:39 pm- 12:49 pm	10 mins	Ms. Rashi Juneja, Director & Clinical Psychologist	Mind Eases Pvt. Ltd.
12:50 pm- 1:00 pm	10 mins	Mr. Harneet Singh Sethi, Founder	Parfum fait maison
1:01 pm- 1:11pm	10mins	Ms. Mitashi Pawar, Founder	Life Bubble
Session 8.2:	Retail Con	nmodity, Management, Consultancy a	and Other services
2:00 pm – 2:05 pm	5 mins	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
2: 06pm – 2:16pm	10 mins	Mr. Abdul Majid, CEO	Zeros Fz IIc
2:17pm – 2:27pm	10 mins	Ms. Yusra Khan, Co-Founder	The Modest Look
2:28 pm – 2:38 pm	10 mins	Mr. Rohit Satyani, Co-Founder	Sew Dhagga
2:39 pm – 2:49pm	10 mins	Ms. Anouska Thakral, Owner	Aoife Inc.
2:50 pm – 3:00pm	10 mins	Mr. Om Prakash, Founder & CEO	Get Digital Office
3:01pm – 3:11pm	10 mins	Mr. Satyendra Kumar, Director	Parv Human Resource Pvt. Ltd.
Session 8.3	: Social Ent	erprises and NGO's	
3:45pm – 3:50 pm	5 mins	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
3:51pm – 4:01pm	10 mins	Ms. Ashay Bhave, CEO	Thaely
4:02pm – 4:12pm	10 mins	Ms. Renu Bali, Founder	Tender Heart NGO
4:13pm – 4:23pm	10 mins	Mr. Atul Saxena & Mr. Shrey Saxena, Managing Trustee	Grow Diesel Ventures Ltd.
4:24pm – 4:34pm	10 mins	Ms. Sumedha Kushwaha, Founder & General Secretary	Attac – Aim to terminate tobacco & cancer
4:35pm – 4:45 pm	10 mins	Mr. Vikash Singh, Founder	Ehsaaz
4:46 pm – 4:56 pm	10 mins	Ms. Mitali Gupta, General secretary	Little Seeds NGO
<u> </u>	l .	1	<u>l</u>

Day: 2 - Friday, 18th December 2020 (10:15am – 5:00pm)

URL for Sessions 8.4, 8.6, 8.8 & 8.10 by Founders of Start-UPs and Stand-Ups: 18^{th} Dec'20 (10.00 am -5.00 pm): https://amityuni.live/ef4fa

URL for Sessions 8.5, 8.7, 8.9 & 8.11 by Founders of Start-UPs and Stand-Ups: 18^{th} Dec'20 (10.00 am -5.00 pm): https://amityuni.live/2bb66

Time	Duration	Speakers	Details
10:15am- 10:18 am	3 mins	Prof. (Dr.) Anupam Narula Start-up Expo Chair Dy. Director (Alumni Relations)	Welcome Address and Introduction
10:19 am- 10:24 am	5 mins.	Conference Chair: Prof. (Dr.) Balvinder Shukla Vice Chancellor, AUUP	Special Address
Session 8.	4 : Art & D	esign, Skill Based Business Ventures	
10:25 am- 10:30am	05 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
10:31 m- 10:41 am	10 mins	Mr. Pratibimb Gupta, CEO	IMPRINTO Solutions
10:42am- 10:52am	10 mins	Ms. Priyanka Dua, Founder	Décor & More
10:53 am- 11:03am	10 mins	Mr. Mahesh Kr. Prajapati, Founder	Rosette
11:04am– 11:14am	10 mins	Ms. Ankita Narula, Owner, Artist, Designer	House of eireen
11:15am- 11:25am	10 mins	Ms. Sahiba Saluja, Co-Founder & Principle Interior Designer	Space Masters
11:26am- 11:36 am	10 mins	Ms. Divangya Arora, Owner	DStudio
11:37- 11:47	10 mins	Ms. Pallavi Shrivastava, Director	Merakil Creations
Session 8.5: Education, Training and Development (Parallel Session with Session 8.4)			
10:25 am- 10:30am	05 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
10:31 m- 10:41 am	10 mins	Ms. Sakshi Seth Grover, Founder & Director	Cognizavest

10:42am- 10:52am	10 mins	Mr. Rohit Chaddha, Chief Education Officer	Indian School of Robotics
10:53 am- 11:03am	10 mins	Mr. Ankit Tiwari, Founder	Community Pharmacist Aid (CPA)
11:04am– 11:14am	10 mins	Mr. Swapnil Verma, Co-Founder	Startup Scholars
11:15am- 11:25am	10 mins	Mr. Manoj Naik, CEO	Matiman Management Pvt. Ltd.
11:26am- 11:36am	10 mins	Mr. Murrad Beigh, Co-Founder	FinLadder
11:37am- 11:47am	10 mins	Mr. Punkesh Chawla, Founder	Team Building Pro
Session 8.	6: Hospita	lity, Tourism, Events, Media & Communic	cation
12:00am- 12:05 am	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
12:06pm- 12:16pm	10 mins	Ms. Riya Talwar, Managing Director	Style Code Media
12:17pm- 12:27pm	10 mins	Mr. Netra Rajesh, Managing Director	Aatithyam
12:28 pm- 12:38pm	10 mins	Ms. Neha Mathur, Founder	EventLope
12:39pm- 12:49pm	10 mins	Mr. Deepak Kumar, Executive Partner	Aruna Global
Session 8.7: Health Care, Hygiene, Sanitation, Nutrition, Sports & Mental Health etc. (Parallel Session with Session 8.6)			
12:00am- 12:05 am	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	. Brief introduction of the participants
12:06pm- 12:16pm	10 mins	Anjali Singh, CEO	Label Rashna Pvt. Ltd
12:17pm- 12:27pm	10 mins	Ms. Swasti Agrawal, Director	Precursor Info Solutions Pvt. Ltd
12:28 pm-	10 mins	Mr. Dawar Zama, Founder	Al-falah School of Engineering&
12:38pm			Technology
12:39pm-	10 mins	Ms. Tancy Moira Moore, Founder	We Avec U Organization
12:39pm- 12:49pm 12:50pm-	10 mins	Ms. Tancy Moira Moore, Founder Mr. Karan Singh Gill, Owner	
12:39pm- 12:49pm 12:50pm- 1:00 pm	10 mins	,	We Avec U Organization Amity School of Design
12:39pm- 12:49pm 12:50pm- 1:00 pm	10 mins	Mr. Karan Singh Gill, Owner	We Avec U Organization Amity School of Design

0.17	1		1
2:17pm- 2:27pm	10 mins	Mr. Devansh Chopra, Founding Partner	Sordi Tenture LLP
2:28 pm- 2:38 pm	10 mins	Mr. Shubham Kr. Thakur, Director	Leuk Trading & Consulting Pvt. Ltd.
2:39 pm- 2:49pm	10 mins	Ms. Diva Bhansali, Chief Executive Officer	Everything Mom Made
2:50 pm- 3:00pm	10 mins	Mr. Varun Pandey, Co-Founder & Designated Partner	NeuralORCH
3:01 pm- 3:11pm	10 mins	Mr. Abhishek Bhattacharya, Co- Founder	Whrrl
		Commodity, Management, Consultancy an	d Other services (Parallel Session
with Sessio	on 8.8)		1
2:00 pm- 2:05 pm	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
2: 06pm- 2:16pm	10 mins	Ms. Madhu Bansal, Founder & CEO	The Finberg
2:17pm- 2:27pm	10 mins	Ms. Chavvii Prabakar, Founder & CEO	GlobalIndian Solutions
2:28 pm- 2:38 pm	10 mins	Mr. Utkarsh Goel, Principal Architect	Hastag Architecture Studio
2:39 pm- 2:49pm	10 mins	Ms. Pallavi Shrivastava, Director	Merakil Creations
2:50 pm- 3:00 pm	10 mins	Mr. Mohammad Yunus, Proprietor	Lee Craft India
3:01 pm- 3:11 pm	10 mins	Mr. Farman Beig, CEO & Co-Founder	Wat-a-Burger
Session 8.	10: Retail (Commodity, Management, Consultancy ar	nd other services
3:45 pm- 3:50pm	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
3:51pm- 4:01pm	10 mins	Mr. Shivansh Makkar, Proprietor & Designated Partner	Prisum Promotions
4:02pm- 4:11pm	10 mins	Ms. Ishita Gogia, Co-Founder, Psychologist	ZARIYAAA
4:12pm- 4:22pm	10 mins	Ms. Deepika Rastogi, Founder	Online Business
4:23pm 4:32pm	10 mins	Mr. Sanjeev Goyal, Founder	Areness Associates LLP
4:33pm 4:43pm	10 mins	Mr. Jaiyant Cavale, Director	Fiendish Solutions Pvt. Ltd.

Session 8.11: Agriculture & Food processing (Parallel Session with Session 8.10)			
3:45 pm- 3:50pm	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants
3:51pm- 4:01pm	10 mins	Mr. Sitaram Komaragiri, Co-founder	Khadyam Speciality Foods Pvt. Ltd.
4:02pm- 4:11pm	10 mins	Mr. Mendu Srinivasulu, Vice President	EFRESH Agribusiness Solutions Pvt. Ltd.
4:12pm- 4:22pm	10 mins	Mr. Sachin Kumar, Founder	Go Rural Foods & Beverages Pvt. Ltd.
4:23pm 4:32pm	10 mins	Mr. Shiv Naresh Singh, CEO	AGRO Expert Organic Fertilizer
4:33pm- 4:43pm	10 mins	Ms. Payalh Agarwwal, Founder	CHAIOM
4:44 pm- 4: 54pm	10 mins	Mr. Ajay Kumar, Business Manager	Bandhuja Agrofusion Pvt. Ltd.

Day: 3 - Saturday, 19th December 2020 (10:15 am – 1:30pm)

Time	Duration	Speakers	Details		
10:15am- 10:18 am	3 mins	Prof. (Dr.) Anupam Narula Start-up Expo Chair Dy. Director (Alumni Relations)	Welcome Address and Introduction		
10:19 am- 10:24 am	5 mins.	Conference Chair: Prof. (Dr.) Balvinder Shukla Vice Chancellor, AUUP	Special Address		
Session 8.2	Session 8.12: Urban & Rural Development, Infrastructure, Energy & Technology				
10:25 am- 10:30am	5mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants		
10:31 am 10:41 am	10 mins	Mr. Allwyn Peter, Founder & CEO	Talent Tattoo Pvt. Ltd.		
10:42am- 10:52am	10 mins	Ms. Samiksha Bajaj, CEO	Samshek Fashion Pvt. Ltd		
10:53 am- 11:03am	10 mins	Ms. Vanitha J, Co-Founder	FX Solutions		
11:04am– 11:14am	10 mins	Ms. Mansi Jain, CEO	Digital EcoInnovision		
11:15am- 11:25am	10 mins	Mr. Vinu Divakaran, Director	Tecplix Technologies Pvt. Ltd.		

11:26am- 11:36 am	10 mins	Mr. Keshav, Consultant	ABC		
Session 8.2	Session 8.13: Urban & Rural Development, Infrastructure, Energy & Technology				
12:00am- 12:05 am	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	Brief introduction of the participants		
12:06pm- 12:16pm	10 mins	Mr. Choudhary Faiz Zafar, Engineer	PIT STOP		
12:17pm- 12:27pm	10 mins	Ms. Sanchi Chibber, General Manager	Leergeld Services Pvt. Ltd.		
12:28 pm- 12:38pm	10 mins	Mr. Mandar M Waghmare, Founder & CEO	Newton's Apple		
12:39pm- 12:49pm	10 mins	Mr. Avinash Singh Kaushik, Vice President	ASVA Enterprise India		
12:50 pm- 1:00 pm	10 mins.	Ms. Sarita Kumari, Director	Lansiso Innovation Technologies Pvt. Ltd.		
1:01 pm- 1:11 pm	10 mins	Mr. M Naushad Ali, CEO	BTCorp GeneriqueNano P Ltd.		
1:12 pm- 1:22 pm	10 mins	Mr. Poorva Rastogi, Education Consultant	VirtuBox Infotech Pvt. Ltd.		