

4th International Conference on entrepreneurship, Innovation and leadership (ICEIL'2022)

Theme: 'Resilient Entrepreneurship, Disruptive Innovations, and Agile Leadership: Gearing up for Industry 5.0 for Economic Growth in VUCA

20-22, January2022|| VIRTUAL PLATFORM

Track # 7: START UP EXPO 2022

Conference Website: https://www.amity.edu/iceil2022/

PROGRAMME SCHEDULE

DAY-1: Thursday, 20th January 2022 (12:00pm – 7:00pm)

Time	Duration	Speakers
12:00 pm- 12:03 pm	3 mins	Welcome Address and Introduction Start-up Expo Chair Prof. (Dr.) Anupam Narula Dy. Director (Alumni Relations) & Professor-Marketing
12:04 pm-12:09 pm	5 min	Opening Remarks Conference Co-Chair: Dr. W Selvamurthy President Amity Science & Technology Innovation Foundation (ASTIF)
12:10 pm-12:15 pm	5 mins.	Opening Remarks Conference Chair: Prof. (Dr.) Balvinder Shukla Vice Chancellor, AUUP
Session 7.1: Health Care, Wellness, Nutrition, Hygiene and Sanitation		
12:16 pm – 12:20 pm	5 mins	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
12:21 pm – 12:31 pm	10 mins	Ms. K.R Jaya Prakash, Managing Director & Quality Manager, Medi S Diagnostics
12:3227pm-12:37pm	10 mins	Ms. Fizza Abbas, Founder, Fizzlicious Skin
12:38 pm-12:48 pm	10 mins	Dr. Nitin Dhar, Founder & Head, ErgoWork
12:49 pm- 12:59 pm	10 mins	Ms. Stuti Lal, Director, Bikalp Herbals Pvt. Ltd.
1:00 pm- 1:10 pm	10 mins	Mr. Vikas Gupta, Founder, Caladium Products Pvt. Ltd.

1:11 pm- 1:21pm	10mins	Ms. Radhika Bhagat, Founder & CEO, Sacred Earth Trust
1:22pm-1:32pm	10mins	Mr. Sagar Khaneja, Director, Radicon Laboraties Ltd.
Session 7.2: Retail Ma	nagement,	Consultancy and Other services
2:00 pm – 2:05 pm	5 mins	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
2: 06pm – 2:16pm	10 mins	Mr. Rakesh Malik, Founder, Combine Ways
2:17pm – 2:27pm	10 mins	Mr. Devansh Chopra, Founder & CEO, Sorditcon Pvt. Ltd
2:28 pm – 2:38 pm	10 mins	Mr. Rishav Kumar , Director, Salaryfied Consultancy Services
2:39 pm – 2:49pm	10 mins	Dr. Nameet Kaur, CEO , Operon Technologies
2:50 pm – 3:00pm	10 mins	Mr. Sumit Sharma, Chief Consultant, Idevoke Communique Consultancy
3:01pm – 3:11pm	10 mins	Dr. Kumar Gaurav, Founder & Principal Consultant, NW Nurturing Wealth
3:12pm-3:22pm	10 mins	Mr. Alok Kumar, Director, Igniter Vacations India Pvt. Ltd
3:23pm-3:33pm	10 mins	Adarsh Vardhan, Founder & CEO, Bluestackancy
Session 7.3: Art & Des	s <mark>ign, Skill B</mark>	ased Business Ventures
3:45pm – 3:50 pm	5 mins	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
3:51pm – 4:01pm	10 mins	Ms. Priya Bhargava, Founder, The Handrafters
4:02pm – 4:12pm	10 mins	Ms. Shivani Sharma, Founder, Doodle Paints
4:13pm – 4:23pm	10 mins	Ms. Minal Chatterjee, Founder-CEO, Paint Lab
4:24pm – 4:34pm	10 mins	Ms. Kaushiki Bajpai, Founder, K372 Ashiyana
4:35pm – 4:45 pm	10 mins	Mr. Rajeev Kumar, Founder, Sanvi Designers
Session 7.4: Social Ent	terprises an	d NGO's
5:30 pm – 5:35 pm	5 min	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
5:36 pm – 5:46 pm	10 mins	Mr. Rishikant Mishra, Founder/President, Udaar Foundation
5:47 pm – 5:57 pm	10 mins	Ms. Renu Bali, Founder, Tender Heart NGO
5:58 pm – 6:08 pm	10 mins	Ms. Nitika Ghosh, Founder, EKHOJ Enterprises Pvt. Ltd.

DAY: 2 - Friday, 21st January 2022 (10:00 am – 7:00pm)

		Welcome Address and Introduction	
10:03am- 10:06 am	3 mins	Start-up Expo Chair	
		Prof. (Dr.) Anupam Narula Dy. Director (Alumni Relations)	
		Opening Remarks	
		Organizing Co-Chair	
10:07am-10:12am	5 mins.	Prof. (Dr.) M K Pandey	
		Joint Head, Amity School of Engineering and Technology	
		(ASET) Opening Remarks	
		Organizing Chair	
10:13am- 10:18am	5 mins.	Prof. (Dr.) Sanjeev Bansal	
		Dean - Faculty of Management Studies (FMS) and Director,	
		Amity Business School (ABS)	
		Opening Remarks	
10:19 am-10:24 am	5 mins.	Conference Chair Prof. (Dr.) Balvinder Shukla	
		Vice Chancellor, AUUP	
Session 7.5: Retail I	Session 7.5: Retail Management, Consultancy and Other services		
Session 7.0 Retuin	- Turiugeriie	T	
10:25 am- 10:30am	05 mins.	Brief introduction of the participants by	
		Master of Ceremony (MC)	
10:31 am- 10:41 am	10 mins	Mr. Debtanu Barman, Director, Aqua Doctor Solutions	
10:42am- 10:52am	10 mins	Ms. Chhavi Prabhakar- Founder & CEO, GISER Consultants	
10.52 11.02	10 '	Private Limited	
10:53 am-11:03am	10 mins	Mr. Mayank Gulati, Founder, BIOMIX India	
11:04am– 11:14am	10 mins	Mr. Nikunj Keswani, Founder, Growth Tangent	
11:15am- 11:25am	10 mins	Mr. Parth Mohan, Founder, Sunrise Retails	
11:26am- 11:36 am	10 mins	Mr. Akash Singh, CEO, Bioverse Technologies Pvt. Ltd	
11:37am-	10 mins	Mr. Rishi Raj Joshi, Director, RAR life sciences	
11:47am	10 1111118	Mir. Rishi Raj Joshi, Director, RAR me sciences	
Session 7.6: Educa	tion, Train	ing and Development	
12,000m 12,05 are	5 mir s	Brief introduction of the participants by	
12:00am- 12:05 am	5 mins.	Master of Ceremony (MC)	
12:06pm-12:16pm	10 mins	Mr. Sourabh Sachdeva, Director, IPETHICON (An Educational	
12:17nm 12:27nm	10 mins	Academy) Pvt. Ltd Mr. Uday Singh Pathora, Foundar, Korat Lawy, Academy	
12:17pm-12:27pm	10 mins	Mr. Uday Singh Rathore, Founder, Karat Lawz Academy	
12:28 pm- 12:38pm	10 mins	Ms. Aziel Flona Marques, Founder, GPS for Parents	
12:39pm- 12:49pm		Prof. Katevarapu Sundeep, Founder & Chief Managing	
1	10 mins		
Session 7.7: Agricul		Director, We Avec U Organisation	

		Master of Ceremony (MC)
2: 06pm- 2:16pm	10 mins	Mr. Vikrant Singh, Founder, FMD Foods
2. 00piii- 2.10piii	10 mins	Wil. Vikiant Singh, Founder, Fivid Foods
		Mr. Sushan Rungta, Chief Technology Officer, Absolute
2:17pm- 2:27pm	10 mins	Foods
		1 0000
2:28 pm- 2:38 pm	10 mins	Mr. Rahul Jain, Director, Aquagri Greentech Pvt. Ltd
		Mr. Nishant Chauhan, Director & CFO, Neem Tree Agro
2:39 pm- 2:49pm	10 mins	Solutions Pvt. Ltd
2.50 mm 2.00mm	10 mins	
2:50 pm- 3:00pm	10 mins	Mr. Stephen Mark Davidson, Founder, Sarah Patisserie &
		Chcocolaterie
Session 7.8: Science	e & Techno	ology Ventures
3:45 pm- 3:50pm	5 mins.	Brief introduction of the participants by
3.43 pm- 3.30pm	3 IIIIIS.	Master of Ceremony (MC)
2.51 4.01	10	Mr. Sudeep Gupta, Founder, Store my Goods
3:51pm- 4:01pm	10 mins	
4.00	10	Dr. Deeksha Bhartiya, Founder & Director, GENOMIKI
4:02pm- 4:12pm	10 mins	Solutions Pvt. Ltd
4:13pm-4:23pm	10 mins	Mr. Abhishek Bhattacharya, Co-Founder, Whrrl
		• /
4:24pm 4:34pm	10 mins	Mr. Ayush Kumar, Founder, Ambitious Tech
4:35pm 4:45pm	10 mins	Mr. Rishabh Agrahari, Director, V- MIHIRA Chemicals Pvt Ltd
4:46pm- 4:56pm	10 mins	Ms. Madhu Bansal, CEO& Founder, The Finberg
4.40piii- 4.50piii	10 mms	Wist Madrid Dansai, Chock Pounder, The I moorg
4:57pm-5:07pm	10 mins	Mr. Aasav Ravi, Engineer, Lasavo
4.57pm-5.07pm	10 mms	1411. Masav Ravi, Engineer, Easavo
Session 7.9: Events,	Media & Ma	ass Communications
		Brief introduction of the participants by Master of Ceremony
5:30 pm- 5:35 pm	5 mins.	(MC)
7.0c 7.1:	10	Mr Souvik Goswami, Co-Founder & Group Chief Editor,
5:36 pm- 5:46 pm	10 mins	APAC Digital Innovation News Network Pvt Ltd.
5:47 pm- 5:57pm	10 mins	Mr. Agam Bhatnagar, Director, ASHPLAN Pvt Ltd.
J p.m. J.o pm		
5:58 pm-6:08 pm	10 mins	Mr. Vaibhav Rautela, Founder & CEO, PLI Media
o.oo piii o.oo piii		1711 Yulian Tuutelii, Toulius to 020 ; TEI Media
		Mr. Kshitij Shankar Choudhary, CEO, JAANO Junction LLP
6:09 pm 6:19 pm	10 mins	January, CEO, January Guicdon LEI
6:20 pm- 6:30 pm	10 mins	Mr. Rohit Kanwar, Sales Manager, Ten20 Info Media
C.21 C.41	10	Mr. Dakit Danian Dant Frank & CEO Dati V
6:31 pm- 6:41 pm	10 mins	Mr. Rohit Ranjan Rout, Founder & CEO, DestinX
C. 10 C. 50	10	Entertainment Mr. Tarriso Tiles Co. Franches & Editor in Chief Observed
6:42pm-6:52pm	10 mins	Ms. Taniya Tikoo, Co-Founder & Editor-in-Chief, Observe
6.52.7.02	10	Now C. I.B. A. G. I. G. I. G.
6:53-7:03pm	10 mins	Mr. Rouunaq Syed, Director, Starline Communication

DAY: 3 - Saturday, 22nd January 2022 (10:00 am – 3:30pm)

10:07am- 10:12 am	5 mins	Welcome Address and Introduction Start-up Expo Chair Prof. (Dr.) Anupam Narula Dy. Director (Alumni Relations)
10:13am-10:18 am	5 mins.	Opening Remarks Organizing Co-Chair & Technical Chair Prof. (Dr.) M Sajnani Dean - Faculty of Hospitality & Tourism and Director, Amity Institute of Travel & Tourism (AITT)
10:19 am-10:24 am	5 mins.	Opening Remarks Conference Chair: Prof. (Dr.) Balvinder Shukla Vice Chancellor, AUUP
Session 7.10: Energ	y & Infrasti	ructure
10:25 am- 10:30am	5mins.	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
10:31 am 10:41 am	10 mins	Mr. Ashish Srivastava, , Partner, Sunrays Infratech
10:42am- 10:52am	10 mins	Mr. Umang Rohilla, Founder & CEO, Oliveco Estate Pvt. Ltd
10:53 am-11:03am	10 mins	Ms. Suman Kumari, Founder, Contractor Pvt. Ltd
11:04am– 11:14am	10 mins	Mr. Manish Bhardwaj, Managing Director, Shaft Energies Pvt Ltd
11:15am- 11:25am	10 mins	Mr. Navvin Agarwaal, Founder, Kansal Estate Pvt. Ltd
Session 7.11: Luxury	y, Apparel,	Footwear, Beauty and Personal Care
12:00am- 12:05 am	5 mins.	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
12:06pm-12:16pm	10 mins	Mr. Shrey Luthra, Founder & CEO, FREECULTR-UNDERMe Brands Pvt. Ltd
12:17pm-12:27pm	10 mins	Ms. Nashra Kamal, Co-Founder, Hazrat Gems
12:28 pm- 12:38pm	10 mins	Mr. Ravi Ranjan, Founder, Namo Apparel
12:39pm- 12:49pm	10 mins	Mr. Harsh Goyal, Director, NS Goyal (OPC) Pvt Ltd
12:50 pm-1:00 pm	10 mins.	Ms. Parul Srivastava, Founder, Swades Creations
1:01 pm-1:11 pm	10 mins	Mr. Preet Shah, Founder, Revolve Green

2:00 pm-2:05 pm	05 mins	Brief introduction of the participants by Master of Ceremony (MC)
2:06pm-2:16pm	10 mins	Ms. K Maria Yoshitha, Co-Founder & CEO, RadheyaN13
2:17pm-2:27pm	10 mins	Mr. Vinod Pandey, Manager, Mars Bioanalytical Pvt. Ltd
2:28 pm- 2:38pm	10 mins	Mr. Rajesh Sharma, Director, Raja Engineering Works
2:39pm-2:49pm	10 mins	Mr. Abhishek Jain, Founder, FUJIN Analysis
2:50pm-3:00 pm	10 mins	Mr. Bharat Khunger, Director, Kaizen Corporation India

NOTE: All Exhibitors, MC's and Rapporteurs are requested to join/enter their Online session ten minutes prior to the scheduled time as Panelists through Panelists Link for the smooth conduct of the session.